Kulturreise til Island

snorrastofa

Bli med på en kulturreise til Island med Foreningen Snorres Venner 2. – 5. september. Reykholt og Snorrastofa, Reykjavik, Borgarnes og Thingvellir, alt med et innhold som garantert skal glede enhver Snorrevenn. Du kan registrere din uforpliktende interesse for å delta ved å sende en e-post til post@snorresvenner.no. Det er satt et foreløpig tak på 40 deltagere. Når du registrerer deg på forhånd, er du sikret oppdatering og nærmere opplysninger.

This Post Has One Comment

  1. ingeborg bergstrøm

    Eg vil gjerne bli medlem i Snorres venner. Eg underviser mellom anna i norrøn litteratur, og er veldig glad i norrønt og islandsk språk. Er oppteken å bevara og formidla felles kulturarv. Hadde vore inspirerande å vera i eit miljø med felles interesser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *